Att börja i Söräng

I Söräng älskar vi lärande och nyfikenhet. Vi vill att våra barn ska ha en törst för upptäckt såväl som en känsla av äventyr och kreativitet. Men mest av allt vill vi att alla våra elever ska ha roligt! Men första dagen i förskolan eller skolan är pirrig…tillsammans ser vi till att det blir rolig dag där vi lära känna nya vänner!

Varmt välkomna att besöka oss och prata med vår rektor, träffa vår engagerade personal och ta en guidad rundtur på skolan och se vad som gör oss unika. Om ni bestämmer er för att det här är rätt för ert barn. Ansök om plats så snart som möjligt! Ni kan läsa mer om hur det ett besök kan gå till och hur ni ansöker här på sidan.