föräldraråd

På Sörängs skola värnar vi om ett gott samarbete de viktigaste i barnens liv – ni föräldrar!

Att samtala med er om era barn i vardagen genom att lyssna och diskutera viktiga saker kring barnen är en viktig del för att era barn ska må så bra som möjligt. Vi vill också gärna dela med oss av alla fantastiska ögonblick vi får uppleva med era barn!

Förutom dessa möten i vardagen, utvecklingssamtal och föräldramöten som specifikt gäller just ditt barns situation så har vi också ett föräldraråd. 

Genom föräldrarådet har du som förälder eller vårdnadshavare möjlighet att göra din röst hörd och ställa kloka frågor till vår rektor. Dessa samtal och diskussioner är en viktig del för utvecklingen av dina barns skola! Här får du även möjlighet att få information om långsiktiga planer och dess syften. Så ta chansen att vara en aktiv del i att utveckla vår skola tillsammans med oss!

Besök oss

Att välja rätt för ditt barn är ett otroligt viktigt beslut. För att verkligen förstå vad vi menar är bra med Sörängs skola tror vi att du behöver se det med egna ögon! Välkommen att besöka oss när det passar dig. Fyll i formuläret så hör vår rektor Matts av sig till dig inom kort.