Allt börjar här

Vår skola i Söräng

Barn ser magin! På Sörängs skola vill vi hjälpa dem att fortsätta se det. Det är därför vi uppmuntrar våra barn att lära sig genom lek, utforskande och självkännedom. Vi sätter också höga kunskapsmål och hjälper alla barn att nå sin individuella maxfart.

Sörängs skola har en unik miljö där vi kan erbjuda våra barn möjligheten att lära sig på många olika sätt. Oavsett om de trivs i utomhus-, skogsmiljöer eller älskar kreativ konst, sport eller lärande i ett klassrum, så har vi det här i Söräng!

Individuell maxfart

Vår pedagogiska modell

Vi tror på att göra det möjligt för alla våra barn att lära sig allt de vill –  oavsett förutsättningar – vi kallar det individuell maxfart. Vi ser lek och upptäckarglädje som vi får genom vår som förutsättningar. En lek i skogen eller en lektion vid bänken i klassrummet kan ge lika bra inlärning.

FÖRSKOLA

Vår förskola erbjuder en trygg och spännande miljö som ditt barn kan utforska, lära och skapa vänskapsband för livet. Vi får ditt barn att växa genom kreativitet och äventyr. Varje barn är unikt och vi arbetar för att hjälpa varje individ att uppnå sin fulla potential.

SKOLA

Barn når sin fulla potential genom att utforska både i och utanför klassrummet. Vi ser till att alla våra elever utnyttjar både vår närmiljö och lokaler till att både lära och röra sig. Vi anpassar deras lärmiljö så att den bidrar till just deras behov.

FRITIDS

Vi har naturen och skogen runt knuten vilket vi utnyttjar så mycket vi kan. På fritids ser vi till att alla får en meningsfull fritid som utvecklar alla barn. Vi ser det som en ännu roligare förlängning av skoldagen!

Upptäck vad som gör oss unika

TRYGGA DAGAR

Du ska veta att ditt barn är tryggt! Oavsett om du har barn på förskola eller skola och fritids så ska du känna dig trygg med att ditt barn är är med både vuxna och barn som känner och tycker om ditt precis som det är!